Logo EefWouters

Maakt werk van je passie

Coachweken Frankrijk e.a.

Een week gecoacht worden in het buitenland !? Cadeautje voor jezelf of je team!:

Waar: omgeving Bergerac/Dordogne, Frankrijk

Wanneer: opties september/oktober en april/mei

Groepsgrootte: maximaal 5, minimaal 3 deelnemers; individueel gecoacht

Teams krijgen een op de klantvraag afgestemd programma.

Een week weg, helemaal voor jezelf!  Je hebt al lange tijd het gevoel dat je jezelf nu echt ‘quality time’ gunt? En dat liefst op afstand, ook letterlijk, van je dagelijkse hectiek? Maar je vind dat het wel iets zou moeten opleveren, niet alleen maar met zonnebril, boek en factor 30 luieren. Nee, je wilt echt aan jezelf willen werken! En je gaat het doen ook!

Bovenstaande vragen en gedachten gaan vreselijk veel mensen door het hoofd. Sommigen denken af en toe dat ze er eens uit moeten. En dat willen zij gebruiken om er zelf beter uit te komen: inzichten over jezelf te verwerven, met een professional klankborden over loopbaankwesties, dilemma’s in de werk/privé balans, talentenonderzoek; de mogelijkheden zijn legio. En nu is je kans!

Afstand creëren in letterlijke zin is natuurlijk niet de essentie. Je kunt ook prima op andere manieren los komen. Toch versterkt het vertrek naar een buitenland bij veel mensen wel het gevoel van vrijheid, ruimte en rust. Voorwaarden om met jezelf aan de slag te gaan en resultaat te boeken.

Een coachtraject in het buitenland, verpakt in een week weg uit je vertrouwde omgeving en de waan van de dag ?
Dit is vooral een uitgelezen manier om in korte tijd maar wel intensief tijd in jezelf te investeren en met je dilemma's of vragen bezig te zijn. En dat weg van de vertrouwde omgeving op een heerlijke plek buiten Nederland. Je eigen ontwikkeling en individuele coaching staat centraal die week. De rustige en inspirerende omgeving dragen bij tot zelfreflectie en de mogelijkheid net ‘dat spaatje dieper’ te komen.  En de plenaire groepsgesprekken kunnen een mooie aanvulling op zijn in de vorm van een klankbord. 

Hoe ziet zo’n week er uit?
Allereerst, niets moet en er mag en kan heel veel. Maar ik bied graag aan. En jij hebt een commitment met jezelf aangegaan, ga ik van uit? De aanreis- en de vertrekdag staat niets gepland. Wat niet betekent dat er niet van alles kan! Daarbinnen vallen zes dagen waarop je iedere dag een eigen coach gesprek kunt hebben. Eind van de dag een groepsgesprek (optioneel). Onderwerp kan verbonden zijn met eigen thematiek of juist niet. Alle overige uren (rondom de drie maaltijden) kun je besteden aan je voortgang en verdere stappen in je eigen traject, soms een testje wanneer gewenst. Maar ook zijn er mogelijkheden om erop uit te gaan, wandelend of per fiets of gewoon je rust te pakken en op die manier de focus op jezelf plaatsen.

Kostenplaatje? 
Tien uren 1-op-1 coaching (ca.), de accommodatie/ maaltijden, plus een speciale excursie in de omgeving zijn inbegrepen in de prijs van € 1.600,00 (voor teams worden all in afspraken gemaakt). De reiskosten naar Frankrijk staan hier buiten, maar in het regelen van de reis kan wel ondersteuning worden geboden. Minimale bezetting is 3 deelnemers.

Verdere alle verdere details, informatie en aanmelding graag telefonisch: 06 13173708 of via coach@eefwouters.nl .