Logo EefWouters

Maakt werk van je passie

Reviews: Hoe mijn aanpak ervaren wordt

Na afloop van een coachingtraject vraag ik om ‘feedback’. Hoe heb je het ervaren en wat heb je er aan gehad? Rekening houdend met de privacy van mijn klanten kan ik de onderstaande reacties weergeven (uitgebreidere reacties op LinkedIn). Ze geven een goede indruk van mijn aanpak:


Wat hebben we met ons team genoten en zijn we als team gegroeid; wat daar zeker aan bij droeg was de prachtige lokatie, de ligging, de rust en de ruimte die ons ter beschikking stond! Ook de wandelingen zullen ons lang bij blijven.


Eef is vertrouwenswekkende en empatische coach die goed luistert en mij gecoached heeft in het zoeken en vinden van nieuwe wegen toen mijn loopbaan op een doodspoor leek te zitten. Ik kan haar van harte aanraden.


For the first time in many years, I had to find a new job. There was emotional upheaval to sort through as my current job ended. I had to come to terms with quite a few things and find a place for it all in my head. I needed a good mix of moral support and practical advice to navigate through that terrain and orient myself toward an exercise that has changed significantly over the last 10 years. Job hunting. Eef really helped me on this journey. She's warm and wise, offering concrete tips as well as reflective advice that has more to do with cultivating quality of life in general. She is a very good coach.


Het coachtraject met Eef heeft mij op een leuke en zinnige manier in belangrijke mate geholpen om na mijn burn out middels analyses en gesprekken, tijdens en na re-integratie, meer zelf-inzicht te krijgen. En balans te vinden in wat ik voel, wat ik allemaal kan en verder wil gaan doen in het werk. En in privé situaties.


Als coach en networker, kan ik Eef ten zeerste aanbevelen. Door de jaren heen heb ik Eef leren kennen als een sterke en integere vrouw, die altijd klaarstaat om anderen te helpen. Haar pragmatische aanpak en hands-on mentaliteit waardeer ik enorm. Ze luistert aandachtig en stelt kritische vragen met het doel om jezelf beter te leren kennen, zowel persoonlijk als professioneel. Een proces van onschatbare waarde, dat ik in het verleden heb onderschat. De volgende stap is coaching en advies, waarbij het optimisme van Eef aanstekelijk werkt en zelfvertrouwen een centrale rol speelt. Daarnaast beschikt Eef over een groot, divers en internationaal netwerk, dat ze indien gewenst graag inschakelt. 


Eef heeft het voor elkaar gekregen dat ik mezelf zowel als persoon en als professional beter heb leren kennen. Ze was in staat mij, iemand die (nog steeds) van zichzelf vindt dat hij moeilijk te coachen is, daadwerkelijk met mezelf aan de slag te laten gaan en kon daarnaast met haar ruime professionele expertise mij meenemen in een aantal mooie praktijkcases. Volgens mij is Eef is in haar rol als coach precies op haar plek.


Eef will want to find out who you are, what you are driven by and where you want to be in the future. She will ask a lot and by that makes you think about what you want. The ideas you get and plans you make are not imposed, but really your own. This makes it so much more pleasant and effective!


 “Na het tweede gesprek voelde ik van binnen ‘au’: ben ik dan niet zo goed in het motiveren van anderen als ik zelf denk? Het toeval wil, dat ik dit deze week toevallig ook van mijn manager te horen kreeg... . Het is denk ik één van de meest wijze lessen die ik heb overgehouden aan deze coaching. Eerlijk zijn met jezelf."


 "She has been immensely supportive and she is a natural coach, encouraging while also able to challenge."


 "Wat voor mij het boeiendste is wanneer ik terugkijk is dat ik, op mijn tempo, erachter kwam dat een lang gekoesterd beeld van mijzelf niet bij mij past. Ik kwam tot de conclusie dat er een ander beeld is zonder concessies te doen aan alles wat ik belangrijk vind."


 "Bijzonder scherp van geest, humor en altijd een luisterend oor. De gesprekken met Eef zijn uniek, zowel op inhoud, het proces en de vorm."


 "Ze blijft oprecht zichzelf, met een gezonde dosis relativeringsvermogen, een goede vleug humor en een inlevingsvermogen. Ze geeft gerichte feedback en coacht vanuit een grote betrokkenheid."


 "Eef is een kritische luisteraar, die stevige feedback geeft. Geen standaard adviezen, maar input waar actie op wordt verwacht."


 "I experienced our coaching sessions as pleasant and challenging at the same time. She is able to dig deeper to get the true answers."


 "Ze heeft me steeds de reflectie kunnen geven die ik nodig had. Ze heeft een heel open mindset en slaagt erin je de zaken vanuit een ander perspectief te laten zien." 


 "She is strong, very result oriented and a warm person. The ideal combination to be a great coach for young and senior talent."


 Mediation heeft uit dit dossier gehaald wat er in zat. Mediator heeft zich zeer professioneel ingezet in deze kwestie.


Deze gesprekken hebben mij "rijker" gemaakt. Ik ben mezelf beter leren kennen en de coach heeft mij handvaten gegeven om mijn toekomst beter te kunnen bepalen. Het heeft ook mijn zelfbeeld verstrekt want deze had toch wel een deuk oplopen in het voortraject, de reden waarom ik een coaching traject ben in gegaan. Ik sta na de coaching sterker in mijn schoenen.


Eef heeft het voor elkaar gekregen dat ik mezelf zowel als persoon en als professional beter heb leren kennen. Ze was in staat mij, iemand die (nog steeds) van zichzelf vindt dat hij moeilijk te coachen is, daadwerkelijk met mezelf aan de slag te laten gaan en kon daarnaast met haar ruime professionele expertise mij meenemen in een aantal mooie praktijkcases. Volgens mij is Eef is in haar rol als coach precies op haar plek.


As a coach/counseler Eef will want to find out who you are, what you're driven by and where you want to be in the future. She will ask a lot and by that make you think about what you want. The ideas you get and plans you make are not imposed, but really your own. This makes it so much more pleasant and effective!